jueves, 5 de octubre de 2017

10 de octubre, Día mundial de la salud mental 2017





El día 10 de octubre es el Día Mundial de la Salud Mental. Des del CRIS, por conmemorar-ho, se preparó una exposición a la Capella de Santa Victoria (accés per l'Auditori) con el título "Cap. 20 anys de CRIS". La inauguració es farà el dichous día 5 de octubre a las 19.30 y la exposición romana a las tardes el 15 de octubre.

A més a més, el día 10 de octubre a las 12,30h se emitirá un Programa de Radio a la "Cadena ser Maestra" para participar a los miembros de CRIS y la Unidad de Salud Mental de Vinaròs.

Salutacions

Dia Mundial de la Salud Mental 2017:

"Trabajar sin máscaras. Emplear sin barreras "




4 comentarios:

  1. No ens podem rendir en la lluita contra l'estigmatització. Els que estam implicats amb el tema de la malatia mental, d'una manera o altra tenim una gran responsabilitat. Moltes gràcies per ajudar en esta tasca tan important. Cada vagada els usuaris del CRIS particien més en aquestes activitats.
    LA DIRE

    ResponderEliminar
  2. ÉS UNA REALITAT, SI, CADA VEGADA TOTS VATROS PARTICIPEU MÉS EN LES ACTIVITATS QUÈ ES FAN FORA O DINTRE DEL CENTRE, PERÒ ENCARA ENS AGRADARÍA QUÈ ELS QUE ENCARA PER DIVERSOS MOTIUS NO HEU POGUT ACUDIR, VOS ANIMESEU JA!!!!... SERIA UN GRAN REPTE PER A TOTS EL QUE TREBALLEM PER MILLORAR EL TREBALL QUE ES REALITZA AL CRIS.
    SALUTACIONS, PILAR M.

    ResponderEliminar
  3. Sois personas muy valientes,con ganas de luchar y con retos.Contaguiais la ilusión a los que están con vosotros y enseñais muchas cosas.Ojala mucha gente fuera como vosotros.GRACIAS POR ENSEÑARME Y PERMITIRME ESTAR UN POQUITO EN VUESTRAS VIDAS.

    ResponderEliminar
  4. Bueno, al final las fotos fenomenal.
    Han salido muy chulas. Gracias por estos recuerdos tan bonitos.
    Pilar Añó.

    ResponderEliminar